Perfect Pasta Pizza
Doskonała Pizza makaronowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 45 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i kup spaghetti, ekstra chudą mieloną wołowinę, env. Pory roku czosnek & herb dressing mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pizza Pesto ze świeżymi pomidorami i Mozzarellanem oraz doskonały Pizzan w domu, Pizza Perfect Pepperoni, oraz Pizza Perfect Pepperoni.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Spaghetti ugotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Tymczasem, brązowe mięso na patelni.
Spaghetti odcedzić; wrócić do patelni.
Dodać jajko i mleko; wrzucić do herbu.
Rozprowadź na dnie 12-calowej patelni do pizzy spryskanej sprayem do gotowania. Wymieszać sos pomidorowy i sos wymieszać z mięsem; rozłożyć na spaghetti. Top z serem.
Piec 20 do 25 min. lub do momentu, aż skorupa zostanie ustawiona i ser topi się.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.