Perciatelli ze świeżymi sardynkami

Perciatelli ze świeżymi sardynkami
Perciatelli ze świeżymi sardynkami może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 osoby. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału i pescatarian ma 1265 kalorii, 77 g białka i 59 g tłuszczu na porcję. Za 8,59 USD za porcję ten przepis pokrywa 50% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bułki tartej, pietruszki, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał świetny wynik łyżką wynoszący 89%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Świeże sardynki z grilla, Świeże sardynki z grilla i Świeże marynowane sardynki.

Instrukcje

1
Zagotuj 6 litrów wody i dodaj 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Anchois (odmiana Solona), Opłukane I Odsączone4 Anchois (odmiana Solona), Opłukane I Odsączone
Anchois (odmiana Solona), Opłukane I OdsączoneAnchois (odmiana Solona), Opłukane I Odsączone
2
Sardynki łuskowe, jelitowe i filetowe (możesz również poprosić o to sprzedawcę ryb).
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Waga KuchennaWaga Kuchenna
3
Na patelni o średnicy 12–14 cali rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż zacznie dymić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę, porzeczki, orzeszki piniowe, anchois i czerwoną paprykę i smaż, aż zmiękną, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
PorzeczkiPorzeczki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj filety z sardynek i liście kopru włoskiego i kontynuuj gotowanie przez 3 do 4 minut, aż kawałki ryby będą ugotowane, ostrożnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż będzie al dente i dobrze odcedź. Wrzuć gorący makaron na patelnię z sardynkami i wymieszaj, żeby się nią pokrył.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj 1/4 szklanki tostowej bułki tartej i pietruszki. Wymieszaj i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Posypać pozostałą bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn