Perciatelli w stylu księcia Neapolu: Perciatelli Principe di Napoli

Perciatelli w stylu księcia Neapolu: Perciatelli Principe di Napoli
Perciatelli w stylu księcia Neapolu: Perciatelli Principe di Napoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 962 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czosnek, płatki chili, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Spróbuj Perciatelli z Bolognese, Perciatelli z cukinią i bułką tartą, oraz Perciatelli Le Cirque z papryką i bakłażanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 quarts wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Dodać czosnek, wątróbki z kurczaka, groch, sól, do smaku, i gotować, aż mięso jest rumiane i groch są miękkie, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Podczas gdy mięso Brązy, dodać perciatelli do wrzącej wody i gotować, zgodnie ze wskazówkami pakietu, do miękkości, ale nadal al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
W międzyczasie podgrzej ragu alla Napoletana w osobnym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Ugotowany makaron odcedzić i dodać do rondla z ragu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodać wątróbki z kurczaka i groch i wrzucić na dużym ogniu, aż składniki są dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Dodać płatki chili i mozzarella i wrzucić ponownie, tak mozzarella topi się pośród makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
9
Podawać natychmiast w 4 rozgrzanych miseczkach makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Udekoruj, do smaku, parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
11
Ragu: w rondlu o średnicy od 12 do 14 cali rozgrzać olej na średnim ogniu, aż będzie gorący, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
12
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
13
Dodać mięso i prosciutto, i kontynuować gotowanie, aż mięso rumiane, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
14
Dodaj czerwone wino. Gotować na średnim ogniu, aż wino zostanie wchłonięte do mięsa. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
15
Dodaj pastę pomidorową, puree z pomidorów i wystarczająco dużo wody, aby po prostu przykryć mięso. Wymieszać, aby połączyć i niech gotować mieszaninę przez 2 godziny, dodając więcej wody, jeśli to konieczne, aby utrzymać patelnię wilgotną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Po zakończeniu gotowania na wolnym ogniu sos będzie niezwykle gęsty, bardziej jak mieszanka mięsna niż SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn