Peppery Mushroom Burgers

Peppery Mushroom Burgers
Peppery Mushroom Burgers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 25g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka grzybów, ziemi okrągłe, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Z Pora Grzybowego Z Pieprznymi Grzankami Parmezanowymi, Burgery Z Grzybami, oraz Burgery Z Grzybami.

Instrukcje

1
Grubo posiekać 1 1/2 szklanki pokrojonych pieczarek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Połączyć wołowinę, posiekane grzyby, cebula, i sos Worcestershire w misce; kształt na 4 równe paszteciki, 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać pieprzem równomiernie po obu stronach pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać paszteciki, i gotować 5 do 6 minut z każdej strony lub aż do zrobienia.
6
Przełożyć na półmisek i ogrzać.
7
Dodaj wino, woda, i pozostałe grzyby na patelni; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki o 3 protokół lub aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wlać mieszankę grzybową na paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
carbo ocena: 3
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn