Peppery Mushroom Burgers

Peppery Mushroom Burgers może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 25g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka grzybów, ziemi okrągłe, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Z Pora Grzybowego Z Pieprznymi Grzankami Parmezanowymi, Burgery Z Grzybami, oraz Burgery Z Grzybami.
Instrukcje
Grubo posiekać 1 1/2 szklanki pokrojonych pieczarek.
Połączyć wołowinę, posiekane grzyby, cebula, i sos Worcestershire w misce; kształt na 4 równe paszteciki, 1/4 cala grubości.
Posypać pieprzem równomiernie po obu stronach pasztecików.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać paszteciki, i gotować 5 do 6 minut z każdej strony lub aż do zrobienia.
Przełożyć na półmisek i ogrzać.
Dodaj wino, woda, i pozostałe grzyby na patelni; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki o 3 protokół lub aż grzyby będą miękkie.
Wlać mieszankę grzybową na paszteciki.