Pepperoni Spaghetti Wołowe

Pepperoni Spaghetti Wołowe
Spaghetti z wołowiną Pepperoni może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 702 kalorie, 31g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka spaghetti, mielona wołowina, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Spaghetti i klopsiki w sosie Pepperoni, Pepperoni Pizza Spaghetti Zapiekanka, oraz Sezon Piłkarski & Pepperoni Pizza Cukinia Spaghetti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zalać wrzącą wodą, aby przykryć grzyby; odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Grzyby odcedzić, zastrzegając 1/3 szklanki płynu; grubo posiekać grzyby. Odstawić grzyby i płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Gotować mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając, aż się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Odcedzić i odstawić.
5
Saute cebula, marchew, seler, i czosnek w gorącej oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu do miękkości. Wymieszać pieczarki, płyn grzybowy, mieloną wołowinę, przecieranego pomidora, suszonego na słońcu pomidora i pepperoni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 35 minut. Wymieszaj z bitą śmietaną, bazylią i pieprzem. Dusić, odkryte, 5 minut lub aż lekko zgęstnieje. Wymieszać w 1/2 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podawać na gotowanym spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane SpaghettiGotowane Spaghetti
7
Posypać pozostałymi 2 łyżkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn