Pepperoni Pizza Pinwheels
Pepperoni Pizza Pinwheels może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ciasta chlebowego, częściowo odtłuszczone ser mozzarella, Indyk pepperoni, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Pepperoni Pizza Pinwheels, Pepperoni Pizza Pinwheels, oraz Pepperoni Pizza Pinwheels dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto na powierzchnię roboczą; lekko pokryj ciasto sprayem do gotowania.
Łyżka pesto na ciasto, rozłożenie na brzegach.
Plastry pepperoni układamy równomiernie na cieście i posypujemy serem. Zaczynając od długiej krawędzi, rozwałkuj ciasto, galaretkę; szczypta szwu do uszczelnienia (nie uszczelniaj końców rolki). Za pomocą ząbkowanego noża pokrój rolkę równomiernie na 16 plastrów.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół,na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 350 przez 20 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.