Pepperoni Pizza Kieszenie
Przepis Pepperoni Pizza Kieszenie jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser mozzarella, pepperoni, oryginalną mieszankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Domowe Pepperoni Pizza Gorące Kieszenie, Świętuj Narodowy Dzień Pizzy Z Wegańskimi Kieszeniami Na Pizzę, oraz Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. linia cookie arkusz z folią; spryskać folią z gotowania sprayu.
W średniej misce, mieszać razem Bisquick mix, bardzo ciepłej wody i oliwy z oliwek, aż Bisquick mix jest zwilżona.
Zagnieść lekko ciasto, aby uformować kulkę. Ciasto podzielić na 8 części. Spłaszcz i użyj wałka do ciasta, aby zwinąć każdy w okrąg o grubości około 1/8 cala.
Umieść kółka na arkuszu cookie.
Top każdy z 1 łyżka sosu marinara, 1 plaster pepperoni i 1 łyżka sera. Złóż i szczyp krawędzie do uszczelnienia.
Piec 15 do 20 minut lub aż złoty.
Ciesz się gorącym lub całkowicie chłodnym, owinąć folią i zamrozić, aż będzie gotowy do użycia.