Pepperoni Pizza Burger Bomba

Pepperoni Pizza Burger Bomba
Pepperoni Pizza Burger Bomban jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 895 kalorii. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Mieszanka oliwy z oliwek, pepperoni, ciasto na pizzę i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Pepperoni Pizza Burger, La Bomba, oraz Burger z indyka z Srirachan i Pepperoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sosu: do małego rondla na małym ogniu dodać olej i czosnek i gotować, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj pastę pomidorową i przyprawę, a zacieru z tyłu drewnianą łyżką. Wymieszać zmiażdżone pomidory i doprowadzić do duszenia. Dusić przez 15 minut, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Do burgera: rozgrzej grill na średnim ogniu. Rozgrzej piekarnik do 550 stopni F kamieniem do pizzy na środkowym stojaku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Uformuj mięso na cztery paszteciki o wadze 4 uncji i posyp obie strony solą i pieprzem. Grilluj do średniego poziomu, a następnie zdejmij z ognia i połóż na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Ciasto do pizzy podzielić na cztery 4-uncyjne kulki. Naciśnij każdą piłkę na mąki Skórki pizzy do około 5-calowej rundy. Top każdy z plasterkiem scamorza, kilka plastrów pepperoni, następnie 1 burger patty i 1 łyżka sosu do pizzy. Złożyć ciasto na hamburgera, jakby co Duże pierogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sos Do PizzySos Do Pizzy
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
6
Posmaruj oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
7
Piec na kamieniu pizzy w piekarniku na złoty kolor, 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podawać z dodatkowym sosem pomidorowym na boku do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn