Pepperoni I Warzywny Bochenek
Pepperoni i warzywo Bochenek może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 83 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pepperoni z indyka, warzywa giardiniera, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Pepperoni Pizza Loaf, Mieszane warzywa i Pepperoni Calzones, oraz Mięso Lite: pieczone warzywa i Pepperoni Stromboli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skośny nóż pod kątem, wyciąć 3-x 1 1/2-calowy Owalny kawałek z góry bochenka (aby wydrążony Bochenek). Odstaw górę na bok.
Rozprowadzić majonez na ściętej powierzchni bochenka.
Warstwa ser, pepperoni i warzywa w bochenku; top z zastrzeżone góry, naciskając mocno do pakowania. Owinąć szczelnie w plastikową folię heavyduty i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Bochenek pokroić w poprzek na 8 sztuk.