Pepperoni Dip Do Pizzy

Pepperoni Dip Do Pizzy
Pepperoni Dip Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 417 kalorii, 16G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 246 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, majeranek, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip Do Pizzy, Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, oraz Pizza Pepperoni.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Dodać oliwę z oliwek do 12-calowej patelni saute na średnim ogniu i, gdy gorące, dodać cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Saute aż przezroczyste.
3
Dodać czosnek i czerwone płatki chile, gotować przez 1 minutę, a następnie dodać pomidory z puszki. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 25 protokół, mieszając od czasu do czasu. Gdy mieszanina zgęstnieje, wymieszać ze świeżymi i suszonymi przyprawami. Dusić przez dodatkowe 15 minut i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Pomidory KonserwowePomidory Konserwowe
PrzyprawyPrzyprawy
CzosnekCzosnek
PrzyprawyPrzyprawy
4
Zdjąć z ognia.
5
Na dolnej warstwie: w średniej misce, połączyć serek, ricotta, parmezan, jajko, czosnek i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
CzosnekCzosnek
PrzyprawyPrzyprawy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie do zapiekanki bezpiecznej dla piekarnika (pojemność 2-quart lub 9-calowa patelnia na ciasto). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
7
Na polewy: w małej patelni saute na średnim ogniu, dodać mżawkę oliwy z oliwek i pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Saute aż pepperoni jest po prostu chrupiące, 4 do 5 protokół, a następnie osuszyć na papierowym ręcznikiem wyłożonym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Dodaj pozostałą oliwę z oliwek i czerwoną paprykę i saute na średnim ogniu, aż tylko zaczyna zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
10
Dodaj szalotkę, gotuj przez 2 minuty, a następnie dodaj grzyby. Gotować przez 7 do 10 minut i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
1
Sos do pizzy rozprowadzić na wierzchu dolnej warstwy sera, posypać mieszaniną pieprzu i grzybów, a następnie pepperoni. Równomiernie rozprowadzić mozzarellę na wierzchu i piec przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
GrzybyGrzyby
SerSer
PieprzPieprz
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyjąć z piekarnika i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Udekoruj gałązką bazylii i podawaj na gorąco z paskami ciasta do pizzy, tostami paskami pita lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
KrakersyKrakersy
BazyliaBazylia
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej

Składniki

1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeserek śmietankowy, zmiękczonyserek śmietankowy, zmiękczony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwećwiartowane i cienko pokrojone pieczarki criminićwiartowane i cienko pokrojone pieczarki crimini1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomajeranek suszonymajeranek suszony1jajko, lekko zbitejajko, lekko zbite794opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepokruszone pomidory (zalecane: ogień pieczony Muir Glen)pokruszone pomidory (zalecane: ogień pieczony Muir Glen)11 łyżka suszonego oreganojulienned świeże liście bazylii, plus gałązka do dekoracjijulienned świeże liście bazylii, plus gałązka do dekoracji1Batoniki toffi Heathsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy11 łyżka suszonego oreganosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekostka ser mozzarella buffalokostka ser mozzarella buffalo11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina11 łyżka suszonego oreganooliwa z oliwek, plus więcej na mżawkęoliwa z oliwek, plus więcej na mżawkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojone pepperonicienko pokrojone pepperoni8krewetki i żyłkiPropozycje serwowania: paski ciasta do pizzy tosty, paski pita tosty lub krakersyPropozycje serwowania: paski ciasta do pizzy tosty, paski pita tosty lub krakersy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona papryka pokrojona w kostkęczerwona papryka pokrojona w kostkę0Batoniki toffi Heathczerwone płatki chileczerwone płatki chile1Batoniki toffi Heathczerwone płatki chileczerwone płatki chile1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1Batoniki toffi Heathświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku11 łyżka suszonego oreganomielona szalotkamielona szalotka

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn