Pepperoni Dip Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 417 kalorii, 16G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 246 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, majeranek, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip Do Pizzy, Pizza Pepperoni wykonana z brązowej skorupy do pizzy, oraz Pizza Pepperoni.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Dodać oliwę z oliwek do 12-calowej patelni saute na średnim ogniu i, gdy gorące, dodać cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Saute aż przezroczyste.
3
Dodać czosnek i czerwone płatki chile, gotować przez 1 minutę, a następnie dodać pomidory z puszki. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 25 protokół, mieszając od czasu do czasu. Gdy mieszanina zgęstnieje, wymieszać ze świeżymi i suszonymi przyprawami. Dusić przez dodatkowe 15 minut i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Pomidory Konserwowe
Przyprawy
Czosnek
Przyprawy
4
Zdjąć z ognia.
5
Na dolnej warstwie: w średniej misce, połączyć serek, ricotta, parmezan, jajko, czosnek i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Parmezan
Ser Ricotta
Czosnek
Przyprawy
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie do zapiekanki bezpiecznej dla piekarnika (pojemność 2-quart lub 9-calowa patelnia na ciasto). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
Piekarnik
7
Na polewy: w małej patelni saute na średnim ogniu, dodać mżawkę oliwy z oliwek i pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Saute aż pepperoni jest po prostu chrupiące, 4 do 5 protokół, a następnie osuszyć na papierowym ręcznikiem wyłożonym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
9
Dodaj pozostałą oliwę z oliwek i czerwoną paprykę i saute na średnim ogniu, aż tylko zaczyna zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Oliwa Z Oliwek
10
Dodaj szalotkę, gotuj przez 2 minuty, a następnie dodaj grzyby. Gotować przez 7 do 10 minut i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Szalotka
1
Sos do pizzy rozprowadzić na wierzchu dolnej warstwy sera, posypać mieszaniną pieprzu i grzybów, a następnie pepperoni. Równomiernie rozprowadzić mozzarellę na wierzchu i piec przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Pizzy
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Grzyby
Ser
Pieprz
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wyjąć z piekarnika i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Udekoruj gałązką bazylii i podawaj na gorąco z paskami ciasta do pizzy, tostami paskami pita lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Do Pizzy
Krakersy
Bazylia
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.