Peppermint Stick Hot Chocolate
Mięta pieprzowa Hot Chocolate może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Ten przepis służy 12. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 247 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, kakao, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Miętowa Pianka gorąca czekolada na patyku, Biała Czekolada Peppermint Stick Semifreddo, oraz Miętowy Kij.
Instrukcje
Połącz mleko, brązowy cukier, kakao, wanilię, gałkę muszkatołową i półsłodką czekoladę w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować 25 minut lub aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka, mieszając od czasu do czasu.
Podawać z laskami i pianką.
W razie potrzeby udekorować całą startą gałką muszkatołową.