Peppermint Ice Cream Bonbons
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 242 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukierków mięty pieprzowej, ekstrakt z mięty pieprzowej, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Miętowe Bonbons, Lody Bonbons, oraz Lody Bonbons.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj razem lody i ekstraktuj do wymieszania. Zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny. W międzyczasie wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i zamrozić obok.
Używając dużego melona baller, szybko zgarnij wszystkie lody w kulki i umieść je po jednej stronie zimnej blachy do pieczenia. Zamrozić do twardości, 1 do 1,5 godziny.
Włóż dekoracyjny szaszłyk lub podnieś do środka każdej kulki lodów i wróć do zamrażarki, aby ustawić, około 30 minut.
W międzyczasie, umieścić posiekaną czekoladę i skrócenie do małej metalowej misce. Ustaw miskę w nieco większej misce z gorącą wodą i odstawić do stopienia, mieszając od czasu do czasu.
Przenieść mieszaninę czekolady do szklanej miarki o pojemności 1 szklanki. Umieść zmiażdżone cukierki na małym talerzu.
Pracując z 1 kulką lodów na raz, zanurz się w roztopionej czekoladzie, aby ją pokryć, upewniając się, że czekolada sięga ponad lodami na szpikulcu i pozwalając nadmiar czekolady kapać z dna.
Roll piłkę w cukierki i ustawić na czystej stronie blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kulkami, zwracając je do zamrażarki, jeśli zaczną zmiękać. Zamrażać co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Bonbon Variations: eksperymentuj z innymi smakami lodów, takich jak kokos lub czekolada, i powłokami, takimi jak płatki kokosowe lub gorzka czekolada.