Peppermint Ice Cream Bonbons

Peppermint Ice Cream Bonbons
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 242 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 87 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukierków mięty pieprzowej, ekstrakt z mięty pieprzowej, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Miętowe Bonbons, Lody Bonbons, oraz Lody Bonbons.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj razem lody i ekstraktuj do wymieszania. Zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny. W międzyczasie wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i zamrozić obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
EkstraktEkstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Używając dużego melona baller, szybko zgarnij wszystkie lody w kulki i umieść je po jednej stronie zimnej blachy do pieczenia. Zamrozić do twardości, 1 do 1,5 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Melon BallerMelon Baller
3
Włóż dekoracyjny szaszłyk lub podnieś do środka każdej kulki lodów i wróć do zamrażarki, aby ustawić, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
4
W międzyczasie, umieścić posiekaną czekoladę i skrócenie do małej metalowej misce. Ustaw miskę w nieco większej misce z gorącą wodą i odstawić do stopienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Przenieść mieszaninę czekolady do szklanej miarki o pojemności 1 szklanki. Umieść zmiażdżone cukierki na małym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
6
Pracując z 1 kulką lodów na raz, zanurz się w roztopionej czekoladzie, aby ją pokryć, upewniając się, że czekolada sięga ponad lodami na szpikulcu i pozwalając nadmiar czekolady kapać z dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LodyLody
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
7
Roll piłkę w cukierki i ustawić na czystej stronie blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi kulkami, zwracając je do zamrażarki, jeśli zaczną zmiękać. Zamrażać co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Bonbon Variations: eksperymentuj z innymi smakami lodów, takich jak kokos lub czekolada, i powłokami, takimi jak płatki kokosowe lub gorzka czekolada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
CzekoladaCzekolada
LodyLody
KokosKokos

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn