Peppermint-Hot Chocolate Cake

Peppermint-Hot Chocolate Cake
Mięta pieprzowa-gorące ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 426 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę mleczną do pieczenia bar, sól, kakao, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowe ciasto czekoladowe z polewą miętową maślaną, Gorące ciasto mleczne z polewą kokosową + wideo (tort leniwa Stokrotka), oraz Tort potrójnie czekoladowy z nadzieniem czekoladowo-miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Tłuszcz i mąka 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
W żaroodpornej misce polej czekoladę wrzątkiem. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka. Schłodzić do temperatury pokojowej (około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
5
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
6
Dodaj roztopioną czekoladę i wanilię, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
7
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Ubij białka ze średnią prędkością, aż do uzyskania miękkich szczytów; delikatnie złóż na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
9
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
10
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić (około 40 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
W międzyczasie przygotuj nadzienie Krówkowe; rozłóż między warstwami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KrówkaKrówka
12
Rozłóż lukier na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn