Peppermint-Hot Chocolate Cake
Mięta pieprzowa-gorące ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 426 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę mleczną do pieczenia bar, sól, kakao, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowe ciasto czekoladowe z polewą miętową maślaną, Gorące ciasto mleczne z polewą kokosową + wideo (tort leniwa Stokrotka), oraz Tort potrójnie czekoladowy z nadzieniem czekoladowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tłuszcz i mąka 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast.
W żaroodpornej misce polej czekoladę wrzątkiem. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka. Schłodzić do temperatury pokojowej (około 30 minut).
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodaj roztopioną czekoladę i wanilię, ubijając do wymieszania.
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Ubij białka ze średnią prędkością, aż do uzyskania miękkich szczytów; delikatnie złóż na ciasto.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić (około 40 minut).
W międzyczasie przygotuj nadzienie Krówkowe; rozłóż między warstwami ciasta.
Rozłóż lukier na wierzchu i bokach ciasta.