Peppermint Brownie Tarts może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 37 centów za porcję. Mieszanka jaj, masło, półsłodkie kęsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tarty Cukierki Miętowe, Tarty Czekoladowo-Miętowe, oraz Brownie Tarts dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mikrofalowe kwadraty czekolady w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce przy średniej (50% mocy) 1 1/2 minuty, mieszając w odstępach 30 sekund aż do stopienia. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Beat 1 szklanka masła i 2 szklanki cukru na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Dodać roztopioną czekoladę, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
5
Dodaj mąkę, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać waniliowe i czekoladowe kęsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Wanilia
Mąka Uniwersalna
6
Rozprowadź ciasto równomiernie na 2 nasmarowane i posypane mąką 9-calowe patelnie z wyjmowanymi spodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Piec w 350 przez 20 minut lub do środka jest ustawiony. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Ubić 1/2 szklanki masła na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy; stopniowo dodawać cukier puder na przemian z mlekiem, ubijając na małej prędkości po każdym dodaniu. Wymieszać z olejkiem miętowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Miętowy
Cukier Puder
Masło
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
9
Mieszaninę masła podzielić między każdą tartę, rozprowadzając równomiernie na schłodzonych brownies w patelniach; przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do jędrności. Podziel polewę czekoladową równomiernie między każdą tartę, rozlewając na schłodzonej mieszaninie masła w patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Czekoladowa
Masło
10
Posypać zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej wokół zewnętrznej krawędzi każdej tarty.