Pepperidge Farm ® Beef Wellington
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc wypróbuj Pepperidge Farm ® Beef Wellington. Na 3,42 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja zawiera 562 kalorie, 22g białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Pepperidge Farm Sausalito Cookies, Farsz Orzechowy Pomarańczowy: Pepperidge Farm Challenge, oraz Beef Wellington dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę ułożyć na lekko natłuszczonej patelni. W razie potrzeby doprawić czarnym pieprzem. Smażyć w temperaturze 425 stopni F przez 30 minut lub aż termometr do mięsa odczyta 130 stopni F. przykryć patelnię i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozmrozić arkusz ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub aż będzie łatwy w obsłudze.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. wymieszaj jajko i wodę w małej misce widelcem.
Rozgrzać masło w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i cebulę i gotować, aż warzywa będą miękkie i cały płyn odparuje, często mieszając.
Rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń arkusz ciasta w prostokąt o 4 cale dłuższy i 6 cali szerszy niż wołowina.
Posmaruj arkusz ciasta mieszanką jajeczną. Łyżka mieszaniny grzybów na arkuszu ciasta w ciągu 1-cal od krawędzi.
Umieść wołowinę na środku mieszanki grzybowej. Zaczynając od długich boków, składamy ciasto na wołowinę.
Miejsce seam-side dół na blasze do pieczenia. Włóż końce pod, aby uszczelnić.
Ciasto posmarować mieszanką jajeczną.
Piec 25 minut lub aż ciasto będzie złote i termometr do mięsa czyta 140 stopni F. pokroić i podawać na ciepło.