Peppered Rib-Eye Steaks
Ten przepis służy 6. Jeśli 41 centów za porcję spada w budżecie, Peppered Rib-Eye steki mogą być niesamowite jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka mielonego pieprzu, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Peppered Ribeye Steaks, Steki pieprzowe z salsą, oraz Peppered T-Bone Steki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników.
Steki posmarować olejem; natrzeć mieszanką pieprzu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
8 do 10 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.