Peppered Flank steak Sandwich z cebulową marmoladą
Peppered Flank steak Sandwich z cebulową marmoladą jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, stek, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Peppered Flank Steak, Peppered Flank Steak, oraz Peppered Flank Steak.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick z gotowania sprayu; dodać olej, i umieścić na średnim ogniu, aż gorące.
Dodać cukier; gotować, aż cukier się rozpuści, ciągle mieszając. Kontynuuj gotowanie dodatkowe 2 minuty lub do złotego koloru, stale mieszając.
Dodaj cebulę i 1/4 łyżeczki soli (karmelizowany cukier stwardnieje i przyklei się do łyżki, ale ponownie się stopi). Gotować 20 minut lub aż cebula będzie złoty, mieszając od czasu do czasu.
Dodać sok pomarańczowy i bourbon; gotować 5 minut lub aż płyn odparuje.
Zdjąć z ognia; odstawić i ogrzać.
Połączyć musztardę, 1/4 łyżeczki soli i czosnek; dobrze wymieszać. Mieszankę musztardy pocierać po obu stronach steku. Paprykę wkleić w musztardę na steku.
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść stek na grillu lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; gotować 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Pokroić po przekątnej na cienkie plastry.
Podziel stek równomiernie pomiędzy dolną połówkę bułek; na wierzchu po 1 1/2 łyżki mieszanki cebuli i górną połowę bułki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.