Pepita Crusted Pacific Halibut z cilantro Serrano Cream

Pepita Crusted Pacific Halibut z cilantro Serrano Cream
Pepita Crusted Pacific Halibut z Cilantro Serrano Cream może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis pescatarian serwuje 4 i kosztuje 6,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, szalotkę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól morską można śledzić to danie główne z Brownies Z Malinową Solą Morską jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powie, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 17 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 75% to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Halibut Pacyficzny Z Tymiankiem I Sezamem, Alaskan Halibut Ceviche z kolendrą-serrano "chimichurri", Cu, oraz Płatek kukurydziany-Halibut z Chile-kolendra Aioli.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wszystkie strony halibuta doprawić 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką pieprzu. W płytkim naczyniu połączyć mąkę z pozostałą solą i pieprzem. W drugim płytkim naczyniu dodać jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
HalibutHalibut
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać pepitas do trzeciego płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
4
W mące rozwałkować filet z halibuta, wytrząsając nadmiar. Zanurz tylko 1 stronę fileta w ubitych jajach, a następnie w pepitas, naciskając delikatnie, aby uzyskać równomierne pokrycie. Ułożyć na talerzu, od strony nasion do góry i powtórzyć z pozostałym halibutem. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
5
Podczas gdy ryba odpoczywa, przygotuj krem kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Rozgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu i dodaj olej rzepakowy. Gdy olej jest gorący, dodaj rybę, pepitę w dół i gotuj na złoty kolor, około 2 minut. Odwróć, a następnie delikatnie przenieś je na blachę do pieczenia wyposażoną w stojak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Piec w piekarniku, aż temperatura wewnętrzna 145 Stopni F zarejestruje się na termometrze natychmiastowym odczytu, około 6 do 7 minut. Ułożyć na talerzach, polać kremem z kolendry i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Dodać szalotkę i pieprz serrano i smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
11
Dodać pół na pół i kolendrę i doprowadzić do niskiego na wolnym ogniu. Mieszaj często, aż zmniejszy się o połowę, około 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
12
Zdejmij z ognia, wymieszaj sok z limonki i sól i zmiksuj blenderem do uzyskania gładkości, ogrzej lub delikatnie podgrzej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut może być sparowany z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z nich jest Don Rodolfo Pinot Grigio. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Don Rodolfo Pinot Grigio
Don Rodolfo Pinot Grigio
Don Rodolfo ręcznie wykonany Pinot Grigio ujawnia orzeźwiające cytrusy i nektarynę, z błyskiem kwasowości i pikantnym wykończeniem.Ten Pinot Grigio świetnie pasuje do każdego rodzaju lżejszego posiłku, takiego jak świeże warzywa, surowe ryby, a nawet cieszyć się nim samodzielnie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn