Pepita Crusted Pacific Halibut z cilantro Serrano Cream

Pepita Crusted Pacific Halibut z cilantro Serrano Cream
Pepita Crusted Pacific Halibut z Cilantro Serrano Cream może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis pescatarian serwuje 4 i kosztuje 6,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, szalotkę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól morską można śledzić to danie główne z Brownies Z Malinową Solą Morską jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powie, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 17 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 75% to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Halibut Pacyficzny Z Tymiankiem I Sezamem, Alaskan Halibut Ceviche z kolendrą-serrano "chimichurri", Cu, oraz Płatek kukurydziany-Halibut z Chile-kolendra Aioli.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wszystkie strony halibuta doprawić 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką pieprzu. W płytkim naczyniu połączyć mąkę z pozostałą solą i pieprzem. W drugim płytkim naczyniu dodać jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
HalibutHalibut
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać pepitas do trzeciego płytkiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
4
W mące rozwałkować filet z halibuta, wytrząsając nadmiar. Zanurz tylko 1 stronę fileta w ubitych jajach, a następnie w pepitas, naciskając delikatnie, aby uzyskać równomierne pokrycie. Ułożyć na talerzu, od strony nasion do góry i powtórzyć z pozostałym halibutem. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
5
Podczas gdy ryba odpoczywa, przygotuj krem kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Rozgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu i dodaj olej rzepakowy. Gdy olej jest gorący, dodaj rybę, pepitę w dół i gotuj na złoty kolor, około 2 minut. Odwróć, a następnie delikatnie przenieś je na blachę do pieczenia wyposażoną w stojak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Piec w piekarniku, aż temperatura wewnętrzna 145 Stopni F zarejestruje się na termometrze natychmiastowym odczytu, około 6 do 7 minut. Ułożyć na talerzach, polać kremem z kolendry i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
10
Dodać szalotkę i pieprz serrano i smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
11
Dodać pół na pół i kolendrę i doprowadzić do niskiego na wolnym ogniu. Mieszaj często, aż zmniejszy się o połowę, około 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
12
Zdejmij z ognia, wymieszaj sok z limonki i sól i zmiksuj blenderem do uzyskania gładkości, ogrzej lub delikatnie podgrzej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut może być sparowany z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z nich jest Don Rodolfo Pinot Grigio. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Don Rodolfo Pinot Grigio
Don Rodolfo Pinot Grigio
Don Rodolfo ręcznie wykonany Pinot Grigio ujawnia orzeźwiające cytrusy i nektarynę, z błyskiem kwasowości i pikantnym wykończeniem.Ten Pinot Grigio świetnie pasuje do każdego rodzaju lżejszego posiłku, takiego jak świeże warzywa, surowe ryby, a nawet cieszyć się nim samodzielnie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn