Peperoni Ripieni (Papryka Nadziewana)

Peperoni Ripieni (Papryka Nadziewana)
Peperoni Ripieni (faszerowane papryki) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Jeśli masz sardelę, sól i pieprz, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Papryka Faszerowana - - - Peperoni Ripieni, Papryka Nadziewana Makaronem (Peperoni Imbotiti AI Vermicelli), oraz Pollo coi peperoni (kurczak i papryka) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W średniej misce umieść rozdrobniony chleb i skropić 3 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać pietruszkę, anchois, 2 łyżki sera, kapary i czosnek i dobrze wymieszać, aby połączyć. Doprawić agresywnie pieprzem i nieśmiało solą, następnie powoli wymieszać w pozostałych 4 łyżkach oliwy z oliwek tworząc dość miękką pastę. Mieszaninę podzielić równomiernie pomiędzy 4 wydrążone papryki (nie pakować zbyt ciasno) i ułożyć pozostałymi 2 łyżkami sera. Wymień wierzch każdej papryki i umieść każdą paprykę w naczyniu do pieczenia, które zostało Szczotkowane oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec w piekarniku przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn