Peperoni Ripieni (Papryka Nadziewana)
Peperoni Ripieni (faszerowane papryki) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Jeśli masz sardelę, sól i pieprz, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Papryka Faszerowana - - - Peperoni Ripieni, Papryka Nadziewana Makaronem (Peperoni Imbotiti AI Vermicelli), oraz Pollo coi peperoni (kurczak i papryka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średniej misce umieść rozdrobniony chleb i skropić 3 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Dodać pietruszkę, anchois, 2 łyżki sera, kapary i czosnek i dobrze wymieszać, aby połączyć. Doprawić agresywnie pieprzem i nieśmiało solą, następnie powoli wymieszać w pozostałych 4 łyżkach oliwy z oliwek tworząc dość miękką pastę. Mieszaninę podzielić równomiernie pomiędzy 4 wydrążone papryki (nie pakować zbyt ciasno) i ułożyć pozostałymi 2 łyżkami sera. Wymień wierzch każdej papryki i umieść każdą paprykę w naczyniu do pieczenia, które zostało Szczotkowane oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Piec w piekarniku przez 20 minut.
Podawać na ciepło lub na zimno.