Penny Buns
Penny Buns to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, jajko, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Groszowa, Penny Farthing, oraz Zaoszczędź Groszową Zapiekankę dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć ciepłe mleko i wodę. Wymieszać drożdże i 1 łyżkę cukru .
Odstawić, aż kremowy, o 10 protokół.
W dużej misce połączyć mąkę, 2 łyżki cukru, sól i cynamon.
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grubą bułkę tartą. Mieszamy mieszaninę drożdżową i jajko, aż ciasto się połączy, obracamy na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatamy, aż będzie gładkie i elastyczne, około 10 minut. Lekko naoliwić dużą miskę, umieścić ciasto w misce i obrócić, aby pokryć olejem. Przykryć wilgotną szmatką i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Opróżnić ciasto i obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść w owocach. Ciasto podzielić na dwanaście równych części i uformować na okrągłe.
Umieścić rundy na dwóch lekko nasmarowanych blach do pieczenia. Przykryć rolki wilgotną szmatką i odstawić do podwojenia objętości, około 40 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wałki posmarować mlekiem i piec w nagrzanym piekarniku. Podczas pieczenia bułek cukier rozpuścić w gorącej wodzie. Po upieczeniu bułek przez 20 minut wyjąć z piekarnika i posmarować wodą / szkliwem cukrowym. Powrót rolki do piekarnika na 1 do 2 minut do stwardnienia. Przenieś do stelaża z drutu, aby ostygnąć.