Pennsylvania Pot Roast
Pennsylvania Pot Roast może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 281 kalorii, 38g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Jeśli masz pietruszkę, seler, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Po Pensylwańsku, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free.
Instrukcje
Umieścić duży rondel pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Dodać pieczeń, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodać bulion i następne 9 składników (bulion przez liść laurowy) na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 godziny lub do miękkości.
Pieczeń pokroić w plasterki; umieścić na półmisku. Odstawić; ogrzać. Zwiększyć ciepło do medium; gotować mieszankę bulionu, odkryte, 10 minut lub do zmniejszenia do 1 2/3 szklanki. Wyrzucić ziarna pieprzu i liść laurowy.
SOS podawać z pieczeniem.
Podawać z czerwonymi ziemniakami, w razie potrzeby.