Pennsylvania-Holenderskie Masło Jabłkowe
Pennsylvania-Holenderskie masło jabłkowe może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 48. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mielonego imbiru, brązowego cukru, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Mimi ' s Pennsylvania Dutch Apple Muffin Cake, Pennsylvania Dutch Coleslaw, oraz Fasola holenderska dla mamy Pennsylvania.
Instrukcje
Połącz jabłka i cydr w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub do miękkości.
Umieścić mieszaninę jabłek w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Połącz mieszankę puree jabłko, cukier, i pozostałe składniki na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 25 minut lub aż mieszanina jest gęsta, często mieszając. Super. Przechowywać masło w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 miesięcy.