Pennsylvania Holenderskie marynowane buraki i jajka

Pennsylvania Holenderskie marynowane buraki i jajka
Pennsylvania Holenderskie marynowane buraki i jajka jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1084 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Pennsylvania Dutch Red Beet Eggs and kiszone buraki, Marynowane jajka i czerwone buraki, Pennsylvania holenderski styl, oraz Pennsylvania Dutch Marynowane Jajka Na Twardo I Czerwone Buraki.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka do gorącej wody na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Umieść buraki, cebulę i obrane jajka w niereaktywnym szklanym lub plastikowym pojemniku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
W średniej wielkości, niereaktywnym rondlu, połączyć cukier, 1 szklankę soku z buraków, ocet, sól, pieprz, liście laurowe i goździki. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Wlać gorący płyn na buraki i jajka. Przykryć i przechowywać w lodówce 48 godzin przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn