Pennsylvania Holenderskie marynowane buraki i jajka
Pennsylvania Holenderskie marynowane buraki i jajka jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1084 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Pennsylvania Dutch Red Beet Eggs and kiszone buraki, Marynowane jajka i czerwone buraki, Pennsylvania holenderski styl, oraz Pennsylvania Dutch Marynowane Jajka Na Twardo I Czerwone Buraki.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka do gorącej wody na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Umieść buraki, cebulę i obrane jajka w niereaktywnym szklanym lub plastikowym pojemniku. Odstawić.
W średniej wielkości, niereaktywnym rondlu, połączyć cukier, 1 szklankę soku z buraków, ocet, sól, pieprz, liście laurowe i goździki. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wlać gorący płyn na buraki i jajka. Przykryć i przechowywać w lodówce 48 godzin przed użyciem.