Penne ze szparagami, szałwią i groszkiem
Penne ze szparagami, szałwią i groszkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 551 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, penne, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Penne ze szparagami, szałwią i groszkiem, Penne Ze Szparagami, Szałwią I Groszkiem, oraz Penne ze szparagami, groszkiem, pieczarkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj penne i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż al dente.
Tymczasem na dużej patelni podgrzej oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i szparagi i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek będzie pachnący, o 3 protokół.
Dodać bulion i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, a szparagi będą miękkie, o 5 protokół.
Dodaj groszek i śmietanę na patelni i gotować na dużym ogniu, aż sos zgęstnieje, 3 protokół. Wymieszać w penne i gotować, aż do ogrzania.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem, szałwią i 1/2 szklanki sera. Doprawić solą i pieprzem.
Makaron przekładamy do miseczek i od razu podajemy, przekazując dodatkowy ser przy stole.