Penne ze szparagami i pieczarkami

Penne ze szparagami i pieczarkami
Penne ze szparagami i pieczarkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką szparagi, czosnek, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Spróbuj Penne ze szparagami i pieczarkami, Penne ze szparagami i pieczarkami, oraz Penne z grzybami, suszonymi pomidorami i szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć czosnek, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść grzyby na patelni i gotuj 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać ze szparagami i gotować 5 minut, lub do miękkości. Wymieszać z pomidorami. Doprawić solą i pieprzem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Umieść makaron penne w garnku, gotuj przez 8 do 10 minut, aż al dente, i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wymieszać śmietanę na patelni i kontynuować gotowanie 10 minut, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać na ugotowanym makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn