Penne ze szparagami i pieczarkami
Penne ze szparagami i pieczarkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką szparagi, czosnek, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Spróbuj Penne ze szparagami i pieczarkami, Penne ze szparagami i pieczarkami, oraz Penne z grzybami, suszonymi pomidorami i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć czosnek, aż lekko rumiane.
Umieść grzyby na patelni i gotuj 5 minut.
Wymieszać ze szparagami i gotować 5 minut, lub do miękkości. Wymieszać z pomidorami. Doprawić solą i pieprzem. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 20 minut.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Umieść makaron penne w garnku, gotuj przez 8 do 10 minut, aż al dente, i odcedzić.
Wymieszać śmietanę na patelni i kontynuować gotowanie 10 minut, aż sos zgęstnieje.
Podawać na ugotowanym makaronie.