Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Penne z włoską kiełbasą z indyka i warzywami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Pełnoziarniste Penne z indykiem włoską kiełbasą, brokułami, pomidorami i parmezanem, Pieczone Penne z włoską kiełbasą, oraz Penne z włoską kiełbasą i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w dużej patelni nonstick pokryte sprayu do gotowania na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Dodać grzyby, papryka, i cukinia; smażyć 5 minut lub aż warzywa są miękkie i kiełbasa jest zrobione. Wymieszać pomidory; przykryć i gotować na średnim ogniu 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.