Penne z włoską kiełbasą i papryką
Przepis Penne z włoską kiełbasą i papryką może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Na 3,02 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Mieszanka sera asiago, papryka, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Patelnia włoska kiełbasa i papryka z pełnoziarnistym Penne, Patelnia włoska kiełbasa i papryka z pełnoziarnistym Penne, oraz Penne z kiełbasą i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować penne w dużym rondlu do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Odcedzić; wrócić do rondla.
Dodaj bazylii; wrzucić do herbu. Przykryj, aby się ogrzać.
W międzyczasie podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj linki kiełbasa, papryka i cebula; gotować 6 do 8 minut lub aż linki kiełbasa są rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pomidory i sos pomidorowy; dobrze wymieszać. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć i gotować 13 do 15 minut lub aż kiełbasa linki są dokładnie gotowane i sos jest pożądanej konsystencji, mieszając od czasu do czasu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator