Penne z szałwią i grzybami

Penne z szałwią i grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Penne z szałwią i grzybami. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mieszankę grzybów, ser parmigiano-reggiano, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Penne Con Funghi E Melanzane (Penne z grzybami i bakłażanem), Penne ze szparagami, szałwią i groszkiem, oraz Penne ze szparagami, szałwią i groszkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odetnij główkę czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Umieścić w małym naczyniu do pieczenia i skropić 1 łyżeczką oleju; przykryć folią i piec w temperaturze 400 przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Wyjąć naczynie z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Dodaj 1/2 szklanki wrzącej wody do naczynia; przykryć i odstawić 30 minut. Oddzielić goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku do wody. Odrzuć Skórki. Rozgnieść masę czosnkową widelcem i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Połączyć pozostałe 2 szklanki wrzącej wody i suszonych grzybów w misce; przykryć i odstawić 30 protokół. Grzyby opłukać, dobrze odcedzić i grubo posiekać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj szałwii na patelni; smażyć 1 minutę lub aż chrupiące i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Wyjąć z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać grzyby cremini, sól, i pieprz na patelnię; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodaj mieszaninę czosnku, posiekane grzyby i bulion na patelnię; gotować 5 minut lub aż płyn zmniejszy się o około połowę. Zetrzeć 1 1/2 uncji sera. Wymieszać makaron i starty ser na patelni; przykryć i odstawić 5 minut. Cienko ogolić pozostałe 1/2 uncji sera; top każdej porcji równomiernie z wiórkami serowymi i liśćmi szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn