Penne z pieczonymi grzybami Marsala

Penne z pieczonymi grzybami Marsala
Need a danie główne Wegetariańskie? Penne z pieczonymi grzybami Marsala może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, penne, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Penne z pieczonymi grzybami Shiitake, bakłażanem i Sambal, Penne Con Funghi E Melanzane (Penne z grzybami i bakłażanem), oraz Kurczak Z Pieczarkami I Marsalą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Na patelni lub holenderskim piekarniku, wrzucić grzyby z olejem i 1/4 łyżeczki każdej z soli i pieprzu. Piecz przez 15 minut; część płynu pozostanie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Przenieś patelnię na górę pieca. Wymieszać z czosnkiem i Marsala. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn prawie odparuje, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać bulion i koncentrat pomidorowy i gotować na wolnym ogniu, aż około 1/4 szklanki płynu pozostaje, o 2 minuty dłużej. Wymieszać w pozostałej 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i masła i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować penne aż tylko zrobić, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Odcedzić makaron i wrzucić go z sosem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Odmiana: Penne z pieczonymi grzybami: jeśli nie trzymasz Marsali pod ręką, zastąp na jej miejsce taką samą ilość wytrawnego sherry lub wytrawnego czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Wytrawne SherryWytrawne Sherry
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
PennePenne
8
Rekomendacja win: grzyby są dobrze dopasowane do czerwonego wina włoskiego, takiego jak Nebbiolo d ' Alba z regionu Piemontu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn