Penne z pieczonymi grzybami Marsala

Penne z pieczonymi grzybami Marsala
Need a danie główne Wegetariańskie? Penne z pieczonymi grzybami Marsala może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, penne, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Penne z pieczonymi grzybami Shiitake, bakłażanem i Sambal, Penne Con Funghi E Melanzane (Penne z grzybami i bakłażanem), oraz Kurczak Z Pieczarkami I Marsalą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na patelni lub holenderskim piekarniku, wrzucić grzyby z olejem i 1/4 łyżeczki każdej z soli i pieprzu. Piecz przez 15 minut; część płynu pozostanie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Przenieś patelnię na górę pieca. Wymieszać z czosnkiem i Marsala. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn prawie odparuje, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać bulion i koncentrat pomidorowy i gotować na wolnym ogniu, aż około 1/4 szklanki płynu pozostaje, o 2 minuty dłużej. Wymieszać w pozostałej 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i masła i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować penne aż tylko zrobić, o 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Odcedzić makaron i wrzucić go z sosem i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Odmiana: Penne z pieczonymi grzybami: jeśli nie trzymasz Marsali pod ręką, zastąp na jej miejsce taką samą ilość wytrawnego sherry lub wytrawnego czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Wytrawne SherryWytrawne Sherry
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
PennePenne
8
Rekomendacja win: grzyby są dobrze dopasowane do czerwonego wina włoskiego, takiego jak Nebbiolo d ' Alba z regionu Piemontu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn