Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Penne z mieszanymi grillowanymi warzywami spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 105 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, pomidory winogronowe, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mieszane Grillowane Warzywa, Herbed Penne z prostymi grillowanymi warzywami, oraz Grillowane Dijon Mieszane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotuj penne w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż do al dente, zgodnie z zaleceniami etykiety opakowania. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, następnie spuścić makaron i wrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Penne
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Połącz grillowane warzywa, oliwki, pomidory, bazylię, skórkę z cytryny, sok z cytryny i olej. Doprawić solą i pieprzem. Warzywa z makaronem wrzucić do garnka, dodając wystarczającą ilość wody, aby stworzyć cienki SOS. Podziel na 4 talerze, wierzch z bazylią i podawaj.