Penne z kalmarami i Malwazją

Penne z kalmarami i Malvasia może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 893 kalorie, 46g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bułkę tartą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Spróbuj Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, Penne z sosem pomidorowo-pieprzowym (Penne Saporite"Il Frantoio"), oraz Penne all ' Arrabbiata (pikantne Penne) z nową stacją Lewis Sangiovese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodaj 2 łyżki soli. W rondlu 12 do 14 cali, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do palenia.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 3 do 4 minut.
Dodać pietruszkę, 1/2 szklanki wina, pomidory i gotować przez kolejne 3 do 4 protokół.
Dodać kalmary i płatki pieprzu i doprawić, do smaku. Wymieszać, aby wymieszać składniki i usunąć z ognia i ostudzić.
Gdy garnek wody osiągnie miskę toczenia, dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami pakietu aż tylko al dente.
Dobrze odcedzić i wlać gorący, ugotowany makaron do rondla z kalmarami. Powrót patelni do ciepła i wrzucić, aż dobrze pokryte i kalmary jest całkowicie nieprzezroczyste.
Wlać do rozgrzanego naczynia i posypać tostami, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i udekorować natką pietruszki i startym serem pecorino.