Penne z kalmarami i Malwazją

Penne z kalmarami i Malwazją
Penne z kalmarami i Malvasia może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 893 kalorie, 46g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bułkę tartą, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Spróbuj Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, Penne z sosem pomidorowo-pieprzowym (Penne Saporite"Il Frantoio"), oraz Penne all ' Arrabbiata (pikantne Penne) z nową stacją Lewis Sangiovese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodaj 2 łyżki soli. W rondlu 12 do 14 cali, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać pietruszkę, 1/2 szklanki wina, pomidory i gotować przez kolejne 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać kalmary i płatki pieprzu i doprawić, do smaku. Wymieszać, aby wymieszać składniki i usunąć z ognia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5
Gdy garnek wody osiągnie miskę toczenia, dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami pakietu aż tylko al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dobrze odcedzić i wlać gorący, ugotowany makaron do rondla z kalmarami. Powrót patelni do ciepła i wrzucić, aż dobrze pokryte i kalmary jest całkowicie nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wlać do rozgrzanego naczynia i posypać tostami, skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i udekorować natką pietruszki i startym serem pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
PecorinoPecorino
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn