Penne z grzybami
Penne z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 230 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Penne z kurczakiem, grzybami i groszkiem, Penne Con Funghi E Melanzane (Penne z grzybami i bakłażanem), oraz Farsz ryżowy z dzikimi grzybami.
Instrukcje
Rozgrzać olej i masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj Por na patelnię; gotować 2 minuty lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z szałwią; gotować 30 sekund, mieszając od czasu do czasu.
Dodać grzyby; gotować 10 minut lub aż płyn odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pół na pół; gotować, aż płyn zmniejszy się do 6 łyżek stołowych (około 2 minut). Wymieszać z solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Do makaronu dodać mieszankę grzybową; delikatnie wrzucić do płaszcza.