Penne z Garrotxą, szynką Serrano i suszonymi pomidorami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Penne z Garrotxą, szynką Serrano i suszonymi pomidorami. Na 9,82 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 831 kalorii, 47g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Mieszanka masła, crème fraîche, penne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Penne z Garrotxą, szynką Serrano i suszonymi pomidorami, Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, oraz Penne z wołowiną i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Makaron gotować w osolonej wrzącej wodzie do al dente.
Spuścić przez durszlak.Odstawić.
W rondlu połącz ser, mleko, crème fraîche i masło. Gotować na średnim ogniu, aż ser w większości topi się i masz kremowy sos. Aby utrzymać sos serowy przed złamaniem, Usuń sos z ognia, zanim ser całkowicie się stopi. Doprawić pieprzem, dodając więcej do smaku, jeśli chcesz.
W płytkim naczyniu z masłem, wrzucić makaron z suszonymi pomidorami i szynką Serrano.
Polać makaron sosem, następnie wymieszać do połączenia.
Piec przez 15 do 20 minut, aż góra będzie złotobrązowa i bulgotanie na brzegach.
Alternatywne sery: Ibores, Twig Farm Goat Tomme, Bardwell Farm ' s EquinoxWINE pary: Txakoli, katalońskie białe wino, Grüner Veltliner dodatkowe pary do sera: dżem figowy, oliwki picholine
Reprinted with permission from Melt by Stephanie Stiavetti and Garrett McCord, © 2013 Little, Brown and Company