Penne Warzywne
Warzywny Penne zajmuje około 20 minut od początku do końca. Za 50 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 173 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś małe marchewki, duszone pomidory, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dieta. Z łyżką ocena 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Pieczony Penne Warzywny, Świeże Warzywa Penne, oraz Zapiekanka z wołowiny i warzyw Penne.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni nieprzywierającej podsmaż marchewki na oleju do miękkości.
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj pomidory, fasolę, bazylię i oregano; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; dusić bez przykrycia, aż warzywa będą miękkie.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z warzywami. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Odcedź makaron; wymieszać z mieszanką warzywną.