Penne Puttanesca

Penne Puttanesca
Przepis Penne Puttanesca może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 41 minut. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 64 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Williams Sonoma ma 5 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka ząbków czosnku, sól i pieprz, oliwki gaetan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Penne Puttanesca, Kalafior Penne Puttanesca, oraz Penne z łososiem Puttanesca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i półprzezroczyste, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać pomidory, oliwki, kapary, anchois i płatki czerwonej papryki, doprowadzić do duszenia i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Dusić, aż pomidory będą miękkie i zaczną się rozkładać, 25 do 30 minut. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z natką pietruszki. Utrzymuj SOS ciepły.Doprowadzić duży garnek dwie trzecie pełne wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać sól i makaron i gotować zgodnie z instrukcją opakowania aż al dente (miękkie, ale twarde do kęsa).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Odcedzić makaron, przenieść do dużej miski i dodać sos puttanesca; wrzucić delikatnie wymieszać. Podziel makaron między poszczególne miski i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W41 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia2
Magazyn