Penne Puttanesca

Penne Puttanesca
Przepis Penne Puttanesca może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 41 minut. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 64 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Williams Sonoma ma 5 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka ząbków czosnku, sól i pieprz, oliwki gaetan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Penne Puttanesca, Kalafior Penne Puttanesca, oraz Penne z łososiem Puttanesca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i półprzezroczyste, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać pomidory, oliwki, kapary, anchois i płatki czerwonej papryki, doprowadzić do duszenia i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Dusić, aż pomidory będą miękkie i zaczną się rozkładać, 25 do 30 minut. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z natką pietruszki. Utrzymuj SOS ciepły.Doprowadzić duży garnek dwie trzecie pełne wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać sól i makaron i gotować zgodnie z instrukcją opakowania aż al dente (miękkie, ale twarde do kęsa).
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Odcedzić makaron, przenieść do dużej miski i dodać sos puttanesca; wrzucić delikatnie wymieszać. Podziel makaron między poszczególne miski i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W41 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia2
Magazyn