Penne Puttanesca

Penne Puttanesca
Przepis Penne Puttanesca może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 41 minut. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 64 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Williams Sonoma ma 5 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka ząbków czosnku, sól i pieprz, oliwki gaetan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Penne Puttanesca, Kalafior Penne Puttanesca, oraz Penne z łososiem Puttanesca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i półprzezroczyste, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać pomidory, oliwki, kapary, anchois i płatki czerwonej papryki, doprowadzić do duszenia i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Dusić, aż pomidory będą miękkie i zaczną się rozkładać, 25 do 30 minut. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z natką pietruszki. Utrzymuj SOS ciepły.Doprowadzić duży garnek dwie trzecie pełne wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać sól i makaron i gotować zgodnie z instrukcją opakowania aż al dente (miękkie, ale twarde do kęsa).
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Odcedzić makaron, przenieść do dużej miski i dodać sos puttanesca; wrzucić delikatnie wymieszać. Podziel makaron między poszczególne miski i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W41 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia2
Magazyn