Peklowana Wołowina Quesadillas
Peklowana wołowina quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Ten przepis służy 4. Mieszanka irlandzkiego sera szwajcarskiego, dobrze osuszona kapusta kiszona, tortille z mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina.
Instrukcje
Ciepła nonstick patelnia lub duża patelnia na średnim ogniu.
Posmaruj 1 Stronę każdej tortilli roztopionym masłem; umieść tortille, z masłem w dół, na patelni.
Na wierzchu każdej tortilli 1 plaster sera, 1/4 szklanki peklowanej wołowiny, 2 łyżki kiszonej kapusty i kolejny plaster sera. Złożyć tortilla na pół nad nadzieniem. Gotować 3 do 5 minut, obracając raz, aż złoty kolor i ser topi się.
Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny.
Podawać z sosem Tysiąca Wysp.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.