Peklowana Wołowina Irlandzka Uczta

Peklowana wołowina Irlandzka święto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 793 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.85 za porcję. Jeśli masz cebulę, bulion wołowy, ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Irish Channel peklowana wołowina i kapusta, Domowa Irlandzka peklowana wołowina i warzywa, oraz Peklowana Wołowina I Kapusta Z Sosem Z Musztardy Irlandzkiej.
Instrukcje
Dokładnie opłukać mostek w chłodnej wodzie i wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Obficie obsypać wołowinę brązowym cukrem ze wszystkich stron.
Po pieczeniu nalej Irish stout beer, a następnie bulion wołowy. Ciecz powinna pokrywać mostek o około 1 cal; dodaj kolejne piwo, jeśli potrzebna jest większa ilość płynu.
Umieścić cebulę, czosnek, liście laurowe, pakiet KOLEC z peklowanej wołowiny i pieprzu w płynie. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć holenderski piekarnik. Gotować na wolnym ogniu przez 2 1/2 godziny, obracając mostek w mieszance piwa co 30 minut.
Ziemniaki i marchew umieścić wokół pieczone, przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodać kliny kapusty i dusić do miękkości, o 10 więcej minut. Mostek należy łatwo odciągnąć palcami lub widelcem.
Przełożyć warzywa do miski i umieścić peklowaną wołowinę na półmisku; niech mięso odpocznie 10 minut przed krojeniem przez ziarno służyć.