Peklowana wołowina i hasz żurawinowy mogą być po prostu bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Za 1,36 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, ząbka czosnku, pietruszki i żurawiny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w małym rondelku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Odpływ.
3
W dużej misce zetrzyj 1 szklankę ziemniaków. Dodać peklowaną wołowinę, żurawinę, cebulę, bulion, pietruszkę, musztardę, czosnek, tymianek, pieprz, gałkę muszkatołową i pozostałe ziemniaki. Przykryj i wstaw do lodówki na 3 godziny lub na noc, aby smaki się zmieszały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala