Peklowana Wołowina I Żurawina

Peklowana Wołowina I Żurawina
Peklowana wołowina i hasz żurawinowy mogą być po prostu bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Za 1,36 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, ząbka czosnku, pietruszki i żurawiny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w małym rondelku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odpływ.
3
W dużej misce zetrzyj 1 szklankę ziemniaków. Dodać peklowaną wołowinę, żurawinę, cebulę, bulion, pietruszkę, musztardę, czosnek, tymianek, pieprz, gałkę muszkatołową i pozostałe ziemniaki. Przykryj i wstaw do lodówki na 3 godziny lub na noc, aby smaki się zmieszały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Na dużej patelni rozpuść masło. Dodaj mieszankę mięsną. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do lekkiego zrumienienia i podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn