Peklowana wołowina i hasz żurawinowy mogą być po prostu bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Za 1,36 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, ząbka czosnku, pietruszki i żurawiny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w małym rondelku i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 10-15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odpływ.
3
W dużej misce zetrzyj 1 szklankę ziemniaków. Dodać peklowaną wołowinę, żurawinę, cebulę, bulion, pietruszkę, musztardę, czosnek, tymianek, pieprz, gałkę muszkatołową i pozostałe ziemniaki. Przykryj i wstaw do lodówki na 3 godziny lub na noc, aby smaki się zmieszały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana Wołowina
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Na dużej patelni rozpuść masło. Dodaj mieszankę mięsną. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do lekkiego zrumienienia i podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala