Peklowana wołowina i marchewka z marmoladą-glazura Whiskey

Peklowana wołowina i marchewka z marmoladą-glazura Whiskey
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Peklowana wołowina i marchew z marmoladą-glazura Whiskey może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, mieloną gałkę muszkatołową, gałkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peklowana Wołowina Z Polewą Marmoladowo-Musztardową, MIODOWA Marmolada Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Peklowana wołowina ze spiralną marchewką i kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Płaszcz Duży obramowany blachy do pieczenia z nonstick sprayu. Gotować kolejne 3 składniki w rondlu, aż zmniejszy się do hojnego 3/4 szklanki, często mieszając, około 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać w 1 łyżce musztardy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
3
Obficie szczotkować peklowaną wołowinę na całej powierzchni szkliwem; umieścić na środku przygotowanego arkusza. Wrzucić marchew i 1/4 szklanki glazury w dużej misce do herbu; miejsce wokół wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
MarchewMarchew
GlazuraGlazura
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Marchew posypać solą i pieprzem. Piecz, aż marchew będzie miękka i wołowina będzie złota, szczotkowanie od czasu do czasu z większą glazurą, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarchewMarchew
GlazuraGlazura
WołowinaWołowina
5
Przełożyć na półmisek, udekorować natką pietruszki i podawać z musztardą Dijon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn