Peklowana wołowina i marchewka z marmoladą-glazura Whiskey

Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Peklowana wołowina i marchew z marmoladą-glazura Whiskey może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, mieloną gałkę muszkatołową, gałkę pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peklowana Wołowina Z Polewą Marmoladowo-Musztardową, MIODOWA Marmolada Musztarda Glazurowana Peklowana Wołowina, oraz Peklowana wołowina ze spiralną marchewką i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Płaszcz Duży obramowany blachy do pieczenia z nonstick sprayu. Gotować kolejne 3 składniki w rondlu, aż zmniejszy się do hojnego 3/4 szklanki, często mieszając, około 7 minut.
Wymieszać w 1 łyżce musztardy.
Obficie szczotkować peklowaną wołowinę na całej powierzchni szkliwem; umieścić na środku przygotowanego arkusza. Wrzucić marchew i 1/4 szklanki glazury w dużej misce do herbu; miejsce wokół wołowiny.
Marchew posypać solą i pieprzem. Piecz, aż marchew będzie miękka i wołowina będzie złota, szczotkowanie od czasu do czasu z większą glazurą, o 35 protokół.
Przełożyć na półmisek, udekorować natką pietruszki i podawać z musztardą Dijon.