Peklowana wołowina i kapusta

Peklowana wołowina i kapusta
Potrzebujesz bezglutenowe Danie główne? Peklowana wołowina i kapusta mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 54g białka, 81g tłuszczu i w sumie 1103 kalorii. Za $5.58 za porcję, ten przepis okładki 48% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Dzień Świętego Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 4 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 10 minut. Jeśli masz pod ręką sól koszerną, młode ziemniaki, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest niesamowity. Peklowana wołowina i kapusta, Peklowana wołowina i kapusta, oraz Peklowana wołowina i kapusta są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść peklowaną wołowinę w durszlaku w zlewie i dobrze spłucz pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Umieść peklowaną wołowinę w dużym holenderskim piekarniku z obcisłą pokrywką; dodaj wodę, liście laurowe, ziarna pieprzu, ziele angielskie i goździki. Doprowadzić do wrzenia, odsłonić i odtrzeć wszelkie szumowiny, które unoszą się na powierzchnię. Przykryj i przenieś patelnię do piekarnika i dusić do miękkości, około 3 godzin i 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Peklowaną wołowinę przełożyć na deskę do krojenia i szczelnie przykryć folią, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Dodaj kapustę i ziemniaki do płynu do gotowania i zagotuj. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
6
Łyżką cedzakową przełóż kapustę na duży talerz. Pokrój peklowaną wołowinę w poprzek ziarna mięsa na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Połóż plastry na kapuście i otocz ją ziemniakami. Wlej trochę gorącego płynu do gotowania na peklowaną wołowinę i dopraw pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
8
Podawać natychmiast z sosem musztardowym lub chrzanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
9
Dla haszyszu: w dużej misce umieść 1 szklankę ziemniaków i rozgnieć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodaj pozostałe 1 szklankę ziemniaków, peklowaną wołowinę, płyn do gotowania, cebulę, czosnek, musztardę, tymianek i gałkę muszkatołową. Dopraw obficie pieprzem i dobrze wymieszaj. Przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
11
Wyjmij mieszankę haszyszu z lodówki i dodaj pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
12
Podgrzej 1/4 szklanki masła na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Gdy pienienie ustąpi, dodaj mieszankę haszyszu i gotuj, mieszając, przez 30 sekund. Za pomocą szpatułki dociśnij miksturę do okrągłego ciasta wielkości patelni. Gotuj, od czasu do czasu potrząsając patelnią, przez 4 minuty. Zmniejsz ogień do średniego i kontynuuj gotowanie, od czasu do czasu przesuwając patelnię, aż spód będzie rumiany i chrupiący, jeszcze około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
13
Aby odwrócić hash, Ustaw talerz wielkości patelni na patelni. Odwróć patelnię, aby hash spadł na talerz jako nienaruszone ciasto. Odwróć hash na inny talerz, ugotowany stroną do góry. Umieść patelnię na ogniu, podnieś do średniej wysokości i podgrzej pozostałą 1 łyżkę masła. Gdy pienienie ustąpi, wsuń hash na patelnię ugotowaną stroną do góry. Gotuj, od czasu do czasu potrząsając patelnią, przez 3 minuty. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj, od czasu do czasu potrząsając patelnią, aż spód będzie rumiany i chrupiący, jeszcze około 5 minut. Odstawić przykryte folią, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
14
W przypadku jajek: podczas gotowania peklowanego haszyszu wołowego połącz wodę, ocet i sól na dużej patelni i gotuj na wolnym ogniu. Rozbij jajka na osobne kubki. Ostrożnie wsuń jajka na patelnię i gotuj, od czasu do czasu obracając łyżką, aż będą twarde, około 3 do 5 minut. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij jajka i przenieś na ręcznik kuchenny. Lekko przetrzyj jajka ręcznikiem kuchennym, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
15
Podziel haszysz na talerze i posyp jajkami w koszulce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
16
W małej misce wymieszaj majonez, śmietanę, chrzan, skórkę i 2 łyżeczki soli. Dopraw obficie pieprzem do smaku. Wstaw sos chrzanowy do lodówki na co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

2z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)6krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2Batoniki toffi Heathpieprz czarnypieprz czarny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepeklowana wołowina płyn do gotowania lub rosół z kurczakapeklowana wołowina płyn do gotowania lub rosół z kurczaka4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojone w kostkę resztki gotowanej peklowanej wołowinypokrojone w kostkę resztki gotowanej peklowanej wołowiny1kgspeklowany mostek wołowy (niegotowany), w solancepeklowany mostek wołowy (niegotowany), w solance0Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku8largesświeże duże jajkaświeże duże jajka11 łyżka suszonego oreganoposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki1goździkiczosnek, rozgnieciony widelcemczosnek, rozgnieciony widelcem907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/2 dużej główki zielonej kapusty (około, pokrojonej w 8 grubych ćwiartek1/2 dużej główki zielonej kapusty (około, pokrojonej w 8 grubych ćwiartek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesłoik tartego chrzanu (z płynem)słoik tartego chrzanu (z płynem)1Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Batoniki toffi Heathstarta skórka z cytrynystarta skórka z cytryny1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo567opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemałe młode ziemniaki (ok.małe młode ziemniaki (ok.4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekane gotowane czerwone młode ziemniaki, najlepiej resztki peklowanej wołowiny i kapustygrubo posiekane gotowane czerwone młode ziemniaki, najlepiej resztki peklowanej wołowiny i kapusty1szczyptaSzczypta gałki muszkatołowejSzczypta gałki muszkatołowej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolonemasło niesolone9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezimna wodazimna woda4Średnia żółta cebula, posiekanazimna wodazimna woda1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet biały destylowanyocet biały destylowany4ziele angielskie całeziele angielskie całe11 łyżka suszonego oreganogorczyca pełnoziarnistagorczyca pełnoziarnista11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejżółta średnia cebula, Startażółta średnia cebula, Starta
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn