Peklowana Wołowina Grillowany Ser
Peklowana wołowina z grilla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 32G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, musztardę pełnoziarnistą, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peklowana wołowina z kapustą Grillowany ser, Dzień św. Patryka peklowana wołowina Kubańska kanapka z grillowanym serem, oraz Kanapka z grillowanym serem z peklowaną wołowiną z karmelizowaną cebulą Guinnessa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić 1/2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i posypać cukrem, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem do smaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękki i złoty, o 10 protokół.
Dodaj piwo i kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, a płyn będzie lekko syropowaty, o 8 Więcej minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać w peklowanej wołowiny, sos Worcestershire i musztarda.
Połowę sera podzielić między 2 kromki chleba; top z mieszanki peklowanej wołowiny, a pozostały ser i 2 kromki chleba.
Roztopić Pozostałe 1 łyżka masła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kanapki i gotować, naciskając od czasu do czasu z łopatką, aż chleb jest tosty i ser topi się, o 4 protokół na stronę, dodając więcej masła do patelni w razie potrzeby.