Peklowana Wołowina

Peklowana Wołowina
Peklowana wołowina może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 286 kalorii, 14g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pietruszkę, peklowaną wołowinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina, PEKLOWANA WOŁOWINA, oraz Peklowana Wołowina.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki masła z olejem roślinnym w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż przezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać połowę warzyw i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4
Dodać peklowaną wołowinę i gotować, aż lekko brązowy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
5
Tymczasem pozostałe warzywa rozgnieść w misce z natką pietruszki i 3/4 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj do patelni i wymieszać, aby duży naleśnik, dodając do 1/2 szklanki więcej płynu do gotowania, w razie potrzeby. Gotować, aż hash będzie ciemny na dnie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Odwróć i kontynuuj gotowanie, obracając od czasu do czasu i dodając więcej masła w razie potrzeby, aż haszysz będzie chrupiący na zewnątrz, ale nadal wilgotny w środku, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
8
Dodaj 1/4 szklanki płynu do gotowania 1 minutę przed podaniem.
9
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn