Peklowana Wołowina
Peklowana wołowina może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 286 kalorii, 14g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pietruszkę, peklowaną wołowinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina, PEKLOWANA WOŁOWINA, oraz Peklowana Wołowina.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki masła z olejem roślinnym w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż do prawie palenia.
Dodaj cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż przezroczyste, o 4 protokół.
Dodać połowę warzyw i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 5 protokół.
Dodać peklowaną wołowinę i gotować, aż lekko brązowy, o 2 protokół.
Tymczasem pozostałe warzywa rozgnieść w misce z natką pietruszki i 3/4 szklanki płynu do gotowania.
Dodaj do patelni i wymieszać, aby duży naleśnik, dodając do 1/2 szklanki więcej płynu do gotowania, w razie potrzeby. Gotować, aż hash będzie ciemny na dnie, o 2 protokół.
Odwróć i kontynuuj gotowanie, obracając od czasu do czasu i dodając więcej masła w razie potrzeby, aż haszysz będzie chrupiący na zewnątrz, ale nadal wilgotny w środku, 5 do 7 minut.
Dodaj 1/4 szklanki płynu do gotowania 1 minutę przed podaniem.
Zdjęcia Antonis Achilleos