Peklowana Wołowina
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać peklowaną wołowinę Hash spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.72 za porcję. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, paprykę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Peklowana Wołowina, PEKLOWANA WOŁOWINA, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średniej patelni na dużym ogniu.
Dodać peklowaną wołowinę i gotować, mieszając drewnianą łyżką, aż uwalnia trochę tłuszczu i lekko brązowieje, o 3 protokół. Wymieszać cebulę, paprykę i ziemniaki i gotować, niezakłócony, aż brązowy i chrupiące na dnie, o 6 protokół. Kontynuuj gotowanie, obracając hash jak brązowieje równomiernie, o 15 więcej minut.
Tymczasem, rozgrzać masło w patelni nonstick na średnim ogniu. Jajka usmażyć na słońcu lub na lekko; doprawić solą i pieprzem.
Umieścić plastry sera na wierzchu hash, zmniejszyć ogień i odstawić, aż ser topi się, o 1 minutę. Do podania każdą porcję haszyszu ułożyć jajkiem sadzonym.