Peklowana wołowina (w stylu Abalos)

Peklowana wołowina (w stylu Abalos)
Need a bezglutenowy, bezmleczny i cały posiłek 30 rano? Peklowana wołowina (w stylu Abalos) może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz peklowaną wołowinę, pomidor, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i czosnek, i gotować, aż pachną. Wymieszać pomidory i ziemniaki i gotować przez 7 do 10 minut, aż ziemniaki zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać peklowaną wołowinę i płatki na kawałki. Gotować przez kolejne 10 minut, często mieszając. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn