Peklowana Wołowina Irlandzka Uczta

Peklowana Wołowina Irlandzka Uczta
Peklowana wołowina Irlandzka święto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 793 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.85 za porcję. Jeśli masz cebulę, bulion wołowy, ziarna pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Irish Channel peklowana wołowina i kapusta, Domowa Irlandzka peklowana wołowina i warzywa, oraz Peklowana Wołowina I Kapusta Z Sosem Z Musztardy Irlandzkiej.

Instrukcje

1
Dokładnie opłukać mostek w chłodnej wodzie i wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Obficie obsypać wołowinę brązowym cukrem ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Po pieczeniu nalej Irish stout beer, a następnie bulion wołowy. Ciecz powinna pokrywać mostek o około 1 cal; dodaj kolejne piwo, jeśli potrzebna jest większa ilość płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
StoutStout
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Umieścić cebulę, czosnek, liście laurowe, pakiet KOLEC z peklowanej wołowiny i pieprzu w płynie. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć holenderski piekarnik. Gotować na wolnym ogniu przez 2 1/2 godziny, obracając mostek w mieszance piwa co 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Ziemniaki i marchew umieścić wokół pieczone, przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
5
Dodać kliny kapusty i dusić do miękkości, o 10 więcej minut. Mostek należy łatwo odciągnąć palcami lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
6
Przełożyć warzywa do miski i umieścić peklowaną wołowinę na półmisku; niech mięso odpocznie 10 minut przed krojeniem przez ziarno służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn