Peel N ' Eat Krewetki Z Domowym Sosem Koktajlowym
Peel N ' Eat krewetki z domowym sosem koktajlowym jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $10.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. 173 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz krewetki, sok z cytryny, chrzan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Old Bay Peel ' n Eat krewetki + sos koktajlowy, Pieczone krewetki z domowym sosem koktajlowym, oraz Smażone krewetki czosnkowe z domowym sosem koktajlowym.
Instrukcje
Połączyć Old Bay, masło, piwo i wodę w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj krewetki i wyłączyć ciepło w dół do średniej. Przykryć i gotować, mieszając raz, przez 3-6 minut lub aż krewetki są różowe. Miej na to oko, jeśli przegotujesz krewetki, będą trudne.
Krewetki wyjąć łyżką szczelinową i przenieść na półmisek.
Podawać na ciepło lub na zimno z sosem koktajlowym.
Połącz wszystkie składniki w małej misce. Smak i dodać więcej dowolnego składnika w razie potrzeby.Uwaga: przygotowany chrzan można znaleźć w lodówce w supermarkecie.