Pecan Sernik Ciasto
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 674 kalorii, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.87 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, sól, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dopasuj piecrust do 9-calowej płytki ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania. Wchodzisz krawędzie pod, i zaciskane.
Ubić serek śmietankowy, 1 jajko, 1/2 szklanki cukru, 1 łyżeczka. wanilia i sól na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Wlać mieszankę twarogu do piecrust; posypać równomiernie posiekanymi orzechami pekan.
Ubij razem syrop kukurydziany i pozostałe 3 jajka, 1/4 szklanki cukru i 1 łyżeczkę. wanilia; mieszankę polać orzechami pekan.
Ułożyć ciasto na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 na najniższym stojaku piekarnika 50 do 55 minut lub do momentu ustawienia ciasta. Schłodzić na stojaku z drutu 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 2 dni.