Pecan Sandies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pecan Sandies spróbować. Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukier turbinado, cukier cukierników, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pecan Sandies, Pecan Sandies, oraz Pecan Sandies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż orzechy pekan na obramowanej blasze do pieczenia i piec, aż rumiane, 10 do 12 protokół.
Niech ostygnie całkowicie. 3/4 szklanki mąki, soli i proszku do pieczenia przesiać do średniej miski.
Prażone orzechy z pozostałymi 2 łyżkami mąki w robocie kuchennym, aż zostaną drobno zmielone.
Ubij masło, cukier cukierniczy i wanilię w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty, 3 do 5 minut.
Dodać mieszankę mąki i wymieszać drewnianą łyżką, aż się połączy, a następnie wymieszać mieszaninę orzechów. Pat ciasto w prostokąt na kawałku folii; owinąć i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 2 godzin lub na noc.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozwałkuj ciasto między 2 kawałkami pergaminu na prostokąt o wymiarach 9 na 6 cali, o grubości nieco mniejszej niż 1/4 cala.
Posypać ciasto cukrem turbinado, następnie delikatnie wcisnąć cukier do ciasta za pomocą wałka do ciasta. Pokrój na szóstki w poprzek i wzdłuż, aby utworzyć 36 prostokątów. Ułóż około 1 cala od siebie na przygotowanych blach do pieczenia. Każdy prostokąt przebić kilka razy widelcem, a następnie nacisnąć orzech pekan na każdy.
Piec, przełączając pozycję patelni w połowie, aż do złotego brązu, 10 do 12 minut.
Ostudzić 3 minuty na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.