Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 342 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 72 centy za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Torte Z Orzechami Pekan, Torte Z Orzechami Pekan, oraz Tort dyniowo-czekoladowy z bitą śmietaną z dyni podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć dynię, cukier, olej i jajka. W małej misce połączyć mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; stopniowo ubijać w mieszaninę dyni, aż do zmieszania. Wymieszać posiekane orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów Pekan
Groch Fioletowy
Papier Ryżowy
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
Wlać do trzech nasmarowanych 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 350° przez 40-50 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Na lukier, w małej miseczce, ubić serek śmietankowy i cukier cukierniczy, aż będzie gładki. Ubij wanilię i wystarczającą ilość mleka, aby uzyskać konsystencję rozprowadzającą.