Pecan Pie-Orzeszki Pekan Glazurowane
Pecan Pie-glazurowane pekany mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 270 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mocno brązowy cukier, syrop kukurydziany, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Rolada imbirowo-orzechowa z lukrem Pekan, Janet ' s St. Regis Pecan Pie W / Honey Glazed Pecans, oraz Mini Chocolate Pecan Pie Sernik.
Instrukcje
Wymieszać razem 2 szklanki połówek orzechów pekan, 1/2 szklanki mocno zapakowanego jasnobrązowego cukru i 6 łyżek. ciemny syrop kukurydziany w małej misce.
Rozprowadzić mieszaninę w lekko nasmarowanej folią aluminiową galaretowatej rolce.
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 15 minut lub do zgęstnienia glazury, mieszając co 4 minuty.
Rozprowadzić w jednej warstwie na papierze woskowym; całkowicie schłodzić, oddzielając pekan, gdy ostygną. (Aby uzyskać najładniejszą dekorację, zostaw kilka w klastrach.) Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.